Vent mens siden loades...VINKORTHUSETS HVIDVIN

ALAMEDA, Chardonnay Californien, USA

1/1 fl. 228,- Glas 55,-

Delikat blomster- og frugtduft. Frisk smag af lime, citrus og rosenblade med noter af krydderier samt en ren og behagelig eftersmag.

HUSETS RØDVIN

ALAMEDA Zinfandel, Californien, USA

1/1 fl. 228,- Glas 55,-

Vinen er hovedsagligt produceret af druerne Zinfandel (77%) og derudover Rubired (13%), Ruby Cabernet (5%) samt en blanding af andre rødvinsdruer (5%). En super lækker og fyldig rødvin, der funkler i glasset med sin skønne røde farve. Fremragende frugtsmag og en harmonisk og vidunderlig eftersmag.

HVIDE VINE

PALMBERG, Riesling Spätlese, Lieblich Pfalz, Tyskland

1/1 fl. 248,- Glas 55,-

Denne vin er produceret af 100% Riesling-druer, der er dyrket i Pfalz-området i Tyskland.
Det er en frisk hvidvin med flot gyldengul farve med et grønligt skær samt frugtig duft af æble, grapefrugt og abrikos. Smagen er sødlig, blød og behagelig med noter af eksotiske frugter, krydret syre samt en blid og behagelig eftersmag med et elegant strejf af fersken.

KLEIN CONSTANTIA, Sauvignon Blanc, Constantia, Sydafrika

1/1 fl. 348,-

Denne vin er uden tvivl en af de bedste hvidvine fra Sydafrika - og måske endda en af de bedste i verden. Vinen er fremstillet af 100% Sauvignon Blanc-druer, der er dyrket på Klein Constantia
i området Constantia, som er beliggende i udkanten af Cape Town. Det er en vin med forbavsende flot karakter, klar, gylden farve, intens duft af fersken, figner og tropiske frugter, frisk, men samtidig fyldig frugtsmag samt en tør og velafbalanceret eftersmag.

RØDE VINE

14 HANDS, Hot to Trot, Red Blend, Washington, USA

1/1 FL. 348,-

Dette røde blend er hovedsageligt produceret af Merlot (ca. 36%), Syrah (ca. 33%), Cabernet Sauvignon ( ca. 11%), Petit Sirah (ca. 6%) og Pinot Gris (ca. 5%) samt en lille smule af en række andre druer, der alle er dyrket i staten Washington.
Delikat duft af modne kirsebær og te.
Blød og rund frugtsmag af sorte kirsebær og blommer med et strejf af krydderier, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

VILLA MOLINO Amarone della Valpolicella, Italien

1/1 FL. 448,-

Produceret af 50% Corvina, Veronese, 30% Corvinone, 15% Rondinella og 5% Cabernet druer, der er dyrket i Veneto området i Italien. Vinen har været lagret ca. 11⁄2 år på egetræsfade og minimum 6 måneder på flasken inden frigivelsen.
Frugtrig duft, fyldig, men samtidig rund og næsten silkeblød smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag med noter af krydderier.

SANTA SOFIA Valpolicella Ripasso Superiore, Italien

1/1 FL. 398,-

Produceret af druerne Corvina, Rondinella og Molinara, der er dyrket i Valpolicella-området i Veneto-regionen i Italien. Vinen har været lagret 9 måneder på egetræsfade og 3-6 måneder på flasken inden frigivelsen. Utrolig flot vin med en intens mørk rubinrød farve og elegant duft med noter af krydderier. Harmonisk, fyldig og frugtig smag.

ROSÉ

MESTA TEMPRANILLO, Rosé Organic D.O. Uclés Castile, Spanien

1/1 fl. 228,- Glas 55,-

Vinen er produceret af 100% Tempranillo-druer, der er organisk dyrket i Castile i det centrale Spanien.
Det er en flot rosévin med en lys jordbærrød farve samt en intens og frisk frugtduft med noter af blomster. Vinen har en dejlig koncentreret, men samtidig let og elegant frugtsmag med god og velafballanceret syre samt en frisk og behagelig eftersmag.

BOBLER

DUC DE FOIX, Cava Semi Seco, Spanien

1/1 fl. 298,-

Vinen har en flot, lys gylden farve, fin og kraftfuld duft af blomster og honning, perlende frisk og fyldig smag, samt en lang og behagelig eftersmag.

DESSERTVIN

LATE BOTTLED VINTAGE, Portugal

4 cl. 55,-

En elegant portvin med en dyb rubinrød farve samt intens og velafbalanceret duft af sorte kirsebær og modne frugter. Den har en fyldig og kompleks, men samtidig blød, rund og saftig frugtsmag med noter af solbær, blommer og brombær, understøttet af bløde og velintegrerede tanniner.