Vent mens siden loades...VINKORTRØDE VINE

TERRA ANDINA, Bold Cabernet Sauvignon, Chile

1/1 fl. 238,- Glas 55,-

HUSETS RØDVIN

Vinen er produceret af 100% Cabernet Sauvignondruer, der er dyrket i Central Valley i Chile. En dejlig rødvin med delikat frugtduft med noter af røde frugter, mørk chokolade og vanilje.

Velafbalanceret og fyldig frugtsmag med bløde tanniner samt en behagelig eftersmag.

14 HANDS, Hot to Trot, Red Blend, Washington, USA

1/1 fl. 298,-

Dette røde blend er hovedsageligt produceret af Merlot (ca. 36%), Syrah (ca. 33%), Cabernet Sauvignon ( ca. 11%), Petit Sirah (ca. 6%) og Pinot Gris (ca. 5%) samt en lille smule af en række andre druer, der alle er dyrket i staten Washington.

Delikat duft af modne kirsebær og te. Blød og rund frugtsmag af sorte kirsebær og blommer med et strejf af krydderier, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

VILLA MOLINO, Amarone della Valpolicella, Italien

1/1 fl. 498,-

Produceret af 50% Corvina, Veronese, 30% Corvinone, 15% Rondinella og 5% Cabernet druer, der er dyrket i Veneto området i Italien. Vinen har været lagret ca. 1½ år på egetræsfade og minimum 6 måneder på flasken inden frigivelsen.

Frugtrig duft, fyldig, men samtidig rund og næsten silkeblød smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag med noter af krydderier.

SANTA SOFIA, Valpolicella Ripasso Superiore, Italien

1/1 fl. 348,-

Produceret af druerne Corvina, Rondinella og Molinara, der er dyrket i Valpolicella-området i Veneto-regionen i Italien. Vinen har været lagret 9 måneder på egetræsfade og 3-6 måneder på flasken inden frigivelsen.

Utrolig flot vin med en intens mørk rubinrød farve og elegant duft med noter af krydderier. Harmonisk, fyldig og frugtig smag.

HVIDE VINE

KENDERMANNS, Riesling Spätlese Rheinhessen, Tyskland

1/1 fl. 238,- Glas 55,-

HUSETS HVIDVIN

Denne vin er produceret af 100% Riesling-druer, der er dyrket i Rheinhessen-området i Tyskland. Det er en frisk hvidvin med klar, lys gul farve, frugtig duft af citrus og moden fersken, let sødlig, blød og behagelig smag af eksotiske frugter samt en blid og behagelig eftersmag.

AMERICAN WINGS, Chardonnay Californien, USA

1/1 fl. 238,- Glas 55,-

HUSETS HVIDVIN

Produceret af 60% Riesling og 40% Gewurztraminer druer, og er ligeledes høstet om natten ved lave temperaturer. Delikat blomster- og frugtduft. Frisk smag af lime, citrus og rosenblade med noter af krydderier samt en ren og behagelig eftersmag.

KLEIN CONSTANTIA, Sauvignon Blanc, Constantia Sydafrika

1/1 fl. 328,-

Denne vin er uden tvivl en af de bedste hvidvine fra Sydafrika - og måske endda en af de bedste i verden. Vinen er fremstillet af 100% Sauvignon Blanc-druer, der er dyrket på Klein Constantia i området Constantia, som er beliggende i udkanten af Cape Town.

Det er en vin med forbavsende flot karakter, klar, gylden farve, intens duft af fersken, figner og tropiske frugter, frisk, men samtidig fyldig frugtsmag samt en tør og velafbalanceret eftersmag.

ROSÉ

TERRA ANDINA, Lovely Rosé, Chile

1/1 fl. 239,- Glas 55,-

Vinen er produceret af 100% Pinot Noir druer, der er dyrket i Leyda Valley i Chile. Det er en frisk rosévin med en flot lyserød farve og delikat duft. Frisk, blød og rund frugtsmag med noter af sorte kirsebær, mørk chokolade og vanilje samt en blid eftersmag.

DESSERTVIN

TAYLOR’S 2013, Late Bottled Vintage, Portugal

4 cl. 55,-

En elegant portvin med en dyb rubinrød farve samt intens og velafbalanceret duft af sorte kirsebær og modne frugter. Den har en fyldig og kompleks, men samtidig blød, rund og saftig frugtsmag med noter af solbær, blommer og brombær, understøttet af bløde og velintegrerede tanniner.

BOBLER

DUC DE FOIX, Cava Semi Seco, Spanien

1/1 fl. 269,-

Vinen har en flot, lys gylden farve, fin og kraftfuld duft af blomster og honning, perlende frisk og fyldig smag, samt en lang og behagelig eftersmag.

POMMERY CHAMPAGNE, Brut Royal, Frankrig

1/1 fl. 798,-

“Almindelige dage kan også have ekstraordinære øjeblikke”.

Dette er en elegant og prisvindende champagne med lys gylden farve samt frisk, velafbalanceret og blød frugtrig smag.