Vent mens siden loades...VINKORTHUSETS HVIDVIN

MESTA VERDEJO, Organic, Spanien

1/1 FL. 274,- Glas 59,-

Det er en flot hvidvin med klar strågul farve, intens og frisk frugtduft med noter af græs, fennikel og hvid peber, frisk og sprød frugtsmag i fantastisk balance med alkohol og syre samt en blid og behagelig eftersmag.

HUSETS RØDVIN

VILLA MOLINO, Pinot Noir
Trevenezie I.G.T., Veneto, Italien

1/1 FL. 274,- Glas 59,-

Det er en flot vin med klar rubinrød farve med et violet skær, delikat og utrolig frugtig duft af sorte kirsebær og chokolade med noter af krydderier og vanilje, elegant, blød og rund smag med et tilpas syreindhold samt en lang og behagelig eftersmag med et strejf af mandel.

RØDE VINE

14 HANDS, Hot to Trot,
Red Blend, Washington, USA

1/1 FL. 418,-

Dette røde blend er hovedsageligt produceret af Merlot (ca. 36%), Syrah (ca. 33%), Cabernet Sauvignon ( ca. 11%), Petit Sirah (ca. 6%) og Pinot Gris (ca. 5%) samt en lille smule af en række andre druer, der alle er dyrket i staten Washington.
Delikat duft af modne kirsebær og te.
Blød og rund frugtsmag af sorte kirsebær og blommer med et strejf af krydderier, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

VILLA MOLINO
Amarone della Valpolicella, Italien

1/1 FL. 538,-

Produceret af 50% Corvina, Veronese, 30% Corvinone, 15% Rondinella og 5% Cabernet druer, der er dyrket i Veneto området i Italien. Vinen har været lagret ca. 11⁄2 år på egetræsfade og minimum 6 måneder på flasken inden frigivelsen.
Frugtrig duft, fyldig, men samtidig rund og næsten silkeblød smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag med noter af krydderier.

SANTA SOFIA Valpolicella
Ripasso Superiore, Italien

1/1 FL. 478,-

Produceret af druerne Corvina, Rondinella og Molinara, der er dyrket i Valpolicella-området i Veneto-regionen i Italien. Vinen har været lagret 9 måneder på egetræsfade og 3-6 måneder på flasken inden frigivelsen. Utrolig flot vin med en intens mørk rubinrød farve og elegant duft med noter af krydderier. Harmonisk, fyldig og frugtig smag.

HVIDVIN

MESTA TEMPRANILLO, Rosé Organic
D.O. Uclés Castile, Spanien

1/1 FL. 274,- Glas 55,-

Vinen er produceret af 100% Tempranillo- druer, der er organisk dyrket i Castile i det centrale Spanien. Det er en flot rosévin med en lys jordbærrød farve samt en intens og frisk frugtduft med noter af blomster. Vinen har en dejlig koncentreret, men samtidig let og elegant frugtsmag med god og velafballanceret syre samt en frisk og behagelig eftersmag.

ROSÉVIN

MESTA TEMPRANILLO, Rosé Organic
D.O. Uclés Castile, Spanien

1/1 FL. 274,- Glas 55,-

Vinen er produceret af 100% Tempranillo-druer, der er organisk dyrket i Castile i det centrale Spanien.
Det er en flot rosévin med en lys jordbærrød farve samt en intens og frisk frugtduft med noter af blomster. Vinen har en dejlig koncentreret, men samtidig let og elegant frugtsmag med god og velafballanceret syre samt en frisk og behagelig eftersmag.

BOBLER

DUC DE FOIX, CAVA BRUT
D.O. Cava, Spanien

1/1 FL. 358,-

Vinen har en flot klar, gul farve, en frisk, blød og frugtig smag samt en lang og frugtagtig eftersmag. Det er en vin, der bør serveres afkølet, og som skal drikkes,mens den er ung og i besiddelse af sin friske karakter.