Vent mens siden loades...VINKORTRØDVINE

HUSETS
Praeclarus Merlot, Frankrig

gl. 65,- fl. 299,-

Flot rubinrød farve - God bouquet af mørke bær og modne kirsebær, let røget smag med mørke bær, flot fylde og aromatiske krydderier. Velegnet til pastaretter, kødretter, oste samt krydret vegetarretter.

CAFE MAGMA ANBEFALER
Casato di Melzi Primitivo IGT Italien

gl. 75,- fl. 349,-

Farven er rubinrød. Bouqueten er intens med en meget lang eftersmag.
Smagen er kraftfuld, fyldig, lang og med en dvælende eftersmag.

Monte Zovo Ripasso Superiore DOC, Italien

fl. 478,-

Farven er rubinrød med granatrøde stråler. Aromaen indeholder modne frugter, kirsebær, blommer, tørret frugt, krydderier, vanilje og kanel. Smagen er frugtrig med noter af vanilje og behagelig blød tannin.

Zin-Phomaniac Lodi Zinfandel, Californien

fl. 499,-

Med fristende aromaer af mørke kirsebær, brombær og krydderier er Zin-Phomaniac en kompleks og fyldig vin med en saftig og ligefrem smag af modne blå frugter og mørk halvsød chokolade. Et kys af vanilje og et strejf af brunt bagekrydderi tilføjer dybde til den lange og tilfredsstillende smag.

Quiot Chateauneuf-du-Pape Rouge, Frankrig

fl. 649,-

Alle vinene tappes på de særlige flasker med præg. Disse flasker må kun benyttes af vindyrkere i Chateauneuf-du-Pape, der tapper deres vine på ejendommen. Chateauneuf-du-Pape Rouge har en en dyb rød farve og en aroma af modne mørke bær og krydderier. Smagen er blød og vedvarende med god fylde.

HVIDVINE

HUSETS
Praeclarus Sauvignon Blanc IGP Frankrig

gl. 65,- fl. 299,-

Farven er let gylden grønlig med let tropisk bouquet med noter af umodne grønne pære, noter af hyldeblomster og stikkelsbær. Smagen indeholder frisk syre, lime og flintet smag af stenfrugter.

CAFE MAGMA ANBEFALER
The Tracer Riesling Tyskland

fl. 349,-

The Tracer Riesling har en gylden gul farve. I duften er den frisk og frugtrig med et strejf af lime og grapefrugt. Smagen er ligeledes frisk med en blød syre og lang eftersmag.

Famille Bougrier Vouvray AOP, Frankrig

gl. 75,- fl. 379,-

Vouvray har en fantastisk elegance og friskhed, der ledsages af moden frugt i ganen med et strejf af honning og abrikos.

Boschendal 1685 Range Chardonnay Sydafrika

fl. 399,-

Denne vin har en stor aroma og bouquet, der kombinerer citron, kanel, muskat med en frisk citrus og en rig tropisk frugt i smagen. Meget velafbalanceret, blød med smøragtig karakter, der stammer fra egetræsfadlagringen, fuldender smagen med stor rundhed.

ROSÉVINE

Minini Vino Rosato Rosé Italien

gl. 65,- fl. 299,-

Vino Rosato er lavet af en kombination af druer fra det centrale Italien og Sicilien og har en perfekt kombination af friskhed og karakter. Vinen har en intens farve og en fyldig og frugtagtig smag med strejf af blomster.

Famille Bougrier Rosé d ́Anjou AOP Frankrig

fl. 349,-

Blandingen af traditionelle druer (Gamay og Grolleau) giver en kraftig farve og yderst behagelige aromaer af jordbær og hindbær, en blød og rund frugtsmag. En smule sødme i denne vin afbalanceres perfekt af en forfriskende tøre og lang finish af søde kirsebær.

BOBLER

Cava Nit Del Foc Brut Spanien

fl. 329,-

Cava Nit Del Foc Brut har en klar lys gul farve med grønlige nuancer og meget små delikate bobler. I duften anes aromaer af pære og æble samt lime og hvide blomster. Smagen er frisk med en meget velintegreret syre, der efterlader en lang og elegant blomstersmag.

Castello del Poggio Brachetto Rosé Italien

fl. 329,-

Castello del Poggio, Brachetto Asti Rosé, Piemonte DOC har en lys rubinrød farve. I duften anes en behagelig og liflig duft af roser og moskus.
Smagen er harmonisk og sødmefyldt, frisk og delikat frugtrig.